Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hayata geçirdiği “Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde yer alan çocuklar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde sabah namazına Türk Bayraklarıyla gelerek şehitlerimiz, gazilerimiz, ülkemiz ve milletimiz için dua ettiler. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bu anlamlı davranışlarından dolayı çocukları kutlayarak, “Namaza ellerinde bayraklarla gelen çocuklarımız olduğu sürece hiç bir güç bizim bileğimizi bükemez” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın 31 ilçesinde 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda cami alışkanlığını oluşturmak için yürüttüğü “Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan çocuklardan anlamlı davranış.
Her sabah olduğu gibi bu sabah da camide bir araya gelerek namaz kılan çocuklar, bu kez şehitlerimiz, gazilerimiz, ülkemiz ve milletimiz için de dua ettiler.
Çünkü bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümüydü. Sabah namazına Türk bayraklarıyla gelen çocuklar hep beraber sabah namazında saf tuttuktan sonra minik ellerini semaya açarak dua ettiler.
BAŞKAN ALTAY’DAN ÇOCUKLARA KUTLAMA
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da bu anlamlı davranışlarından dolayı çocukları tebrik etti. Başkan Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel” projemize katılan yavrularımız sabah namazında şehitlerimiz, gazilerimiz, ülkemiz ve milletimiz için dua ettiler. Namaza ellerinde bayraklarla gelen çocuklarımız olduğu sürece hiç bir güç bizim bileğimizi bükemez” ifadelerini kullandı.
Çocuklar da 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde yaşananları unutmamak ve unutturmamak için böyle bir şey yaptıklarını belirterek, ülkesinin ve milletinin parçalanmaması için canlarını feda eden şehitlerimiz ile gazilerimize minnettar olduklarını, bu fedakarlığın hiçbir zaman unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini söylediler.
Taşıma firmasını seçerken, özgün bir araştırma yaparak firmanın vermiş olduğu hizmetin ne denli olduğuna ve çalışma şekline bakılması gerekmektedir. Firmanın çalışanlarına davranış biçimi de çok önemlidir. Çalışanlarına saygılı olmayan firmalar, memnun olmayan bir çalışan potansiyeline sahip olacağı için bu memnuniyetsizlik doğal olarak müşteriye yani size yansıyacaktır. Deniz Konya asansörlü taşımacılık genel olarak çalışanlarına saygılı ve disiplinli bir davranış sistemi uygular. Bu durum siz firma bakarken Konya’da evinize eşya nakletmek istediğinizde hiç şüphe duymadan istediğiniz deniz nakliyat ile anlaşarak taşıma işleminize başlayabilirsiniz.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Konya Bilim Festivali tamamlandı. Açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da ziyaret ettiği festival, Konya’dan ve Türkiye’nin...