Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Rahmet Akşamları programına katılarak birbirinden değerli eserlerini seslendiren ünlü sanatçı Halil Necipoğlu, Konya’nın güllerle adeta bir rüya şehir haline geldiğini ve bundan çok etkilendiğini söyledi. Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da müthiş bir Ramazan coşkusu yaşandığını belirterek, sanatçıya gül takdim etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam teravihten sonra düzenlediği Rahmet Akşamları, ünlü sanatçı Halil Necipoğlu’nu ağırladı.
Kültürpark’ı dolduran binlerce kişiye birbirinden değerli eserlerini seslendiren sanatçı, Konya’nın güller şehri haline gelmesinden çok etkilendiğini söyledi. Necipoğlu, “Konya tertemiz, güllerle bezenmiş, misler gibi. Çok büyük bir haz ve manevi bir coşku yaşattı bize. Konya adeta bir rüya şehir olmuş. Burada yaşayan herkesi tebrik ediyorum. Çok imrendim” dedi.
Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da müthiş bir Ramazan coşkusu olduğunu belirterek, her akşam Rahmet Akşamlarında güzel buluşmalar yapıldığını, sahura kadar herkesin ayakta olduğunu dile getirdi.
Katılımı nedeniyle Necipoğlu’na teşekkür eden Başkan Akyürek, sanatçıya gül takdim etti.
PROGRAMLAR KADİR GECESİ’NE KADAR DEVAM EDECEK
Kadir Gecesi’ne kadar devam edecek Rahmet Akşamlarında 12 Haziran’da Recep Alper Çevirel, 13 Haziran’da Mesneviden Ders Aldım Çocuk Tiyatrosu, 14 Haziran’da Orhan Çakmak, 15 Haziran’da Grup Yürüyüş, 16 Haziran’da Sedat Uçan, 17 Haziran’da Ammar Acarlıoğlu, 18 Haziran’da Grup Genç, 19 Haziran’da Harika Kanatlar Çocuk Tiyatrosu, 20 Haziran’da Eşref Ziya Terzi yer alacak.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2018 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için kardeşliğe, huzura, sevgiye, berekete vesile olmasını diledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in 2017 yılının sona ermesi ve 2018 yılının gelişi ile ilgili yayımladığı mesajı şöyle:
“2017 yılını geride bırakıyor, yeni bir yıla daha yeni...
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, yaşanan bayram coşkusunun bütün gönüllerin bayram yapmasına vesile olmasını diledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Ramazan Bayramı mesajı şöyle: “Manevi iklimimizde müstesna faziletleriyl...