Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26

Konya Büyükşehir Belediyesi, birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında Hakkari şehir merkezi ve Yüksekova’da kardeşlik sofraları kurarak her akşam 2 bin kişiyi iftarda ağırlıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, bereket ve paylaşma ayı Ramazan’da Konya’da yaşanan coşkuyu Hakkari şehir merkezi ve Yüksekova’ya da taşıdı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da oruç tutmanın neşesini ve Ramazan-ı Şerif’in güzelliğini doya doya yaşadıklarını, esnaf odaları ve toplumun farklı kesimleri ile iftarlarda bir araya geldiklerini belirterek, Konya’nın bu güzelliğini Hakkari ve Yüksekova’ya da taşıdıklarını söyledi.
Birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında Hakkari şehir merkezi ve Yüksekova’da 4 ayrı yerde kardeşlik sofraları kurarak her akşam 2 bin kişiyi iftarda ağırladıklarını kaydeden Başkan Akyürek, Konya’nın gönül sıcaklığını yansıtan iftar programlarına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi, iftarların yanında Hakkari şehir merkezi ve Yüksekova’da ihtiyaç sahiplerine gıda paketi verirken; Hakkari şehir merkezi, Yüksekova ve Şemdinli’de ise yetimlere bayramlık hediye edecek.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı bitirilen Sarayönü Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tam kapasite çalışmaya başladığını belirterek, Sarayönü ilçe merkeziyle beraber Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinin tesisten yararlanacağını ifade etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediy...
Atık Pil Bilinçlendirme Çalışmaları Yaygınlaşıyor Konya Büyükşehir Belediyesi, toplumda atık pil bilincinin oluşması ve atık pillerin ayrı toplanması konusundaki eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Son yapılan toplantıda atık pille ilgili çalışmaların şehrin tamamında yaygınlaştırılmasının hedeflendiği belirtildi.Konya Büyükşehir Belediyesi, t...