Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri ve oda başkanları, Kurban Bayramı’nın 4. günü büyük bir yangının yaşandığı MAR-SAN Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu.
Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bayramda büyük bir yangın yaşanan MAR-SAN Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu.
Kurban Bayramı’nın 4. günü 8 işyerinin yandığı MAR-SAN\'da incelemelerde bulunarak bilgi alan protokol, iş yerleri zarar gören esnafla görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Yangın ihbarını alan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD ekipleri, hemen olay yerine sevk edilmiş Konya 3. Ana Jet Hava Üssü ve Organize Sanayi bölgesinden de takviye itfaiye araçları yangın söndürme çalışmalarına katılmıştı. Çalışmalara Emniyet Müdürlüğü ekipleri de TOMA\'larla destek vermiş, Manavgat\'tan gelen yangın söndürme helikopteri ise Sille Barajı’ndan aldığı suyla söndürme çalışmalarına katılmıştı.
Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da MAR-SAN Sanayi Sitesi’ndeki yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etmişti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisleri ile Tatlıcak Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek adına gereken her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yerli ürün kullanımına özen gösterdiklerini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İb...
Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’in Kavak Mahallesine 415 bin metreküp su depolama hacmine sahip bir gölet kazandırdı. Yaklaşık 4,5 milyon türk lirasına mal olan gölet ile 2 bin dekar alan sulanabilecek.
Yeni Büyükşehir Yasası ile tarımsal desteklerini artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan yerleşim yerlerinde sulama yatırım...