Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26
Konya Büyükşehir Belediyesi, düzenleme çalışmalarını tamamladığı Tarihi Meram Köprüsü yanındaki Çamlıbel Parkı’nda bir Konya markası haline gelen Konya Mutfağı ve Kafem’i hizmete sundu.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Meram Köprüsü yanında bulunan Çamlıbel Parkı’nda bölgeye değer katacak bir projeyi hayata geçirdi.
Türkiye’de yeşil dokusuyla tanınan Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda doğanın korunması ve bu alana yeniden canlılık kazandırılması amacıyla yapılan yenileme projesi tamamlandı.
Doğal dokuya müdahale edilmeden toplam 5 bin 701 metrekare alanda yapılan düzenlemede doğaya uyumlu malzemeler kullanılırken aynı alanda Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konya Mutfağı ve Kafem hizmet vermeye başladı.
Doğal taştan yürüyüş yolları, su perdesi ve börek evi ile dikkat çeken Konya Mutfağı Çamlıbel ve Kafem Çamlıbel’in kapalı ve açık alanda toplam 500 kişi kapasitesi bulunuyor. Rezervasyon için 325 18 18 nolu telefon aranabiliyor.
Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konya Mutfağı Meram Çamlıbel’in yanı sıra; Akyokuş, Türk Yıldızları Parkı ve Mevlana bölgesinde hizmet veriyor.
Kafem ise Çamlıbel ile birlikte; Akyokuş, Evliya Çelebi Parkı, Zafer Meydanı (Konevi), Türk Yıldızları Parkı, Bilim Merkezi, Japon Parkı, Necmettin Erbakan Parkı, Kılıçarslan Gençlik Merkezi ve Taşkent’te hizmet veriyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı
Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında AK Parti Konya
Milletvekili Ahmet Sorgun ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş
ile birlikte Kapu Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim...
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, mübarek gecenin tüm dünya için huzura vesile olmasını diledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle: \"Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin ya...