Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26
Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 789. Yıl Dönümünde çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlâna ve Ailesinin Konya\'ya Gelişlerinin 789. Yıl Dönümü nedeniyle “Vakt Erişti Dem Bu Dem” isimli program ile şiir dinletisi düzenliyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hz. Mevlana’nın gelişiyle Konya’ya bir mana geldiğini, şehrin daha da güzelleştiğini belirterek, “Bugün de Hz. Mevlana sadece şehrimizi değil, ülkemizi, inancımızı ve değerlerimizi de temsil etmektedir. Hz. Mevlana’nın kıymetli ailesine, Sultan’ül Ulema ve ailesine, 789 yıl sonra bir defa daha hoş geldin deme şerefine hep birlikte nail oluyoruz” dedi.
Teşrif yıldönümü çerçevesinde temsili karşılamanın “Vakt Erişti Dem Bu Dem” ve “Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü” ile yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, etkinliklere bütün Konyalıları davet etti.
TEMSİLİ KARŞILAMA 13.30’DA MKM’DE
Hz. Mevlana ve Ailesinin Konya’ya Gelişlerinin 789. Yıl Dönümü çerçevesinde 3 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde temsili karşılama (Vakt Erişti Dem Bu Dem), İbrahim Sadri’nin şiir dinletisi, Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü ile 42 Sanatçı 42 Eser isimli resim sergisi yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi, ABD’nin ve İsrail’in Kudüs’ü başkent ilan etme çabalarına tepki göstermek ve Kudüs\'ün gündemde kalmasını sağlamak amacıyla şehir merkezindeki üç otobüs durağını, “Kudüs, Filistin\'in Başkentidir” görselleriyle giydirdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kudüs’ü “İsrail\'in başkenti” olarak il...
“Kampüste Kariyer Günleri” programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, okul ve diploma kadar bilgi teknolojilerine hakim olmak, yabancı dil, kendine güven, karakter gibi konuların da önem arz ettiğini söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile...