Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyelerinin Düzce\'ye gönderdiği iş makinelerinden oluşan destek ekibinden sonra şimdi de Büyükşehir İtfaiyesi’ne bağlı arama kurtarma ekipleri bölgeye ulaştı. Ekipler, AFAD koordinasyonunda selde kaybolan iki kişiyi arama çalışmalarına katılıyor.
Düzce’de meydana gelen sel felaketi ve toprak kayması sonucu çalışmalara destek olmak üzere bölgeye giden Konya ekibine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı arama kurtarma ekibi de dahil oldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyelerinin Düzce\'ye gönderdiği içme suyu tankeri, vidanjör, süpürgeli araç ve kamyonlar bölgede yoğun olarak çalışırken; son olarak gönderilen ekip de İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda selde kaybolan iki kişiyi arama kurtarma köpekleriyle arıyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya olarak Düzce halkının zor günlerinde yanında olduklarını belirterek, yaraları sarmak için devletin bütün kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Özellikle yaz ayları ile birlikte bir çok memurun tayininin çıkması, farklı şehirlerde yeni işlerde çalışmak isteyen işçilerin olması, yaşamış olduğu bölgelerde kendine uygun iş bulamayanların veya daha iyi şartlarda farklı bir şehre taşınmak istemesi, emekli olanların memleketlerine yerleşmek istemesi ve daha bir çok nedenlerden dolayı, insanlar evlerini taşımakta ve bunun içinde son yılların en büyük kara taşımacılığı firmalarından olan evden eve nakliyat firmaları ile çalışmaktadırlar. Bu konuda sizlere bir çok konuda tüm detayları vermeden önce, neden deniz nakliyat firmasını etmeniz gerektiğini sizlere detaylı bir şekilde anlatmak ve sonrasında sizlere evinizi taşırken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili olarak detayları vermek istiyoruz. Konya’daki şehit aileleri, gaziler ve engelli dernekleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in düzenlediği iftarda bir araya geldi. Başkan Akyürek, Selçuklu’dan bugüne Anadolu’nun vatan kılınmasında en büyük payın şehitlerin ve şehit yakınlarının olduğunu belirtti. Konya Valisi Yakup Canbolat, Ramazan boyunca farklı kesimleri iftar sof...Şehit Aileleri, Gaziler ve Engelli Dernekleri İftarda Buluştu