Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AYKENT Ayakkabıcılar Sanayi’nde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ayakkabıcılar Meslek Lisesi’ni de ziyaret eden Altay, şehrin ve ülkenin gelişimine katkı sağlamak için hep beraber çalıştıklarını ifade etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AYKENT Ayakkabıcılar Sanayi’nde Cuma namazı sonrası esnaflarla buluştu.
AYKENT Ayakkabıcılar Camii’ndeki Cuma namazının ardından camii cemaati ile de bir araya gelen Altay, daha sonra esnafları ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ayakkabıcılar Meslek Lisesi’nde esnaflar, öğrenciler ve öğretmenlerle görüştü.
Esnaflar ve vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan Altay, Konya’nın ülkemizde ve dünyada çok daha güçlü bir konum elde edebilmesi adına çalıştıklarını ve hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Esnafların sorunlarını dinleyerek taleplerini alan Altay, Ayakkabıcılar Meslek Lisesi’nin hem sektöre ara eleman sağladığını hem de istihdama katkıda bulunan önemli bir merkez olduğunu ifade etti.
Başkan Altay, Meslek Lisesi’nde KOMEK tarafından İŞKUR işbirliği ile açılan istihdam garantili Sayacılık Kursu’nun bulunduğu sınıfı da ziyaret ederek kursiyerle muhabbet etti.
Başkan Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi civarındaki esnafları da ziyaret ederek hem dualarını aldı hem de hayırlı işler temennisinde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı
Uğur İbrahim Altay, basında sansürün kaldırılışının 113. yılında
medya mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını
kutladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Temmuz
Gazeteciler ve Basın Bayramı...
Konya’daki demokrasi nöbetinin 14. gününde Konya’dan AB’ye seslenen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türk insanının meydanlardan batıya ve Avrupa Birliği’ne demokrasi dersi verdiğini söyledi. Millet iradesine yönelik yapılan darbe girişimin ardından Konya’daki demokrasi nöbeti Mevlana Meydanı’nda devam ediyor. Nöbetin 14. gününde Kalkınma Bakanı...